Urban Terras

 

 

 

Jouw eigen Urban Terras midden in de stad

Op dit Urban Terras geniet je van een heerlijk aperitief. Heerlijk genieten met vrienden en familie tot lang na zonsondergang. Voor deze stijl combineer je robuuste materialen zoals beton met hout en zachte kussens in grijze, blauwe en taupe tinten. Met extra groen op je terras maak je er een echt feest van. Kies voor Mediterraanse planten zoals aloë vera, kentia of areca palmen voor een tropisch lounge sfeertje. Gebruik doorzichtige theelichtjes voor gezellige kaarsen en de avond kan niet meer stuk!

 

Kussen “Vintage” petrol Raaf met verenvulling – lantaarn in hout ” Pear” D&M – vogel in steen D&M 

 

 

 


 

Stoere Mediterraanse planten corner

Open meubels zijn echte must haves, ze worden hét aandachtspunt in jouw leefruimte. Absoluut nodig dus om hier veel aandacht en moeite aan te besteden met het aankleden hier van. Een trendy ijzeren plantentafel op wieltjes is perfect voor deze hoek, kleed ze aan met betonnen bloempotten of in ruwe steen. Kies voor hoge, volumineuze planten die de ruimte opvullen. Stoer, maar ook sfeerrijk door al het groen.

Trolley Serax – Hanglamp Serax “Concrete” van Renate Vos in beton & rubber – Serax bloempotten verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren steen. 

 

 

 

 


 

 

Stijlvolle aperitief bar

Geen hapje zonder drankje, en op een warme zomeravond heb je dit liefst binnen handbereik. Hou je drankflessen lekker koel en fris in deze stijlvolle ijsvaas. Of wees origineel en vul plantenbakken op met ijsblokjes en water om je flessen koud te houden. Niet alleen is het praktisch, maar het oogt ook nog eens trendy en anders.

Driepikkel exclusief vaas Rasteli – Motivo Prosecco (verkrijgbaar bij het kookatelier Walter Van Gastel)

 

 


 

 

 

 

Ontdek hier de video van onze Urban Terras deco trend!