Herfsttafel in het bos

 

Sfeervol tafelen

Het bos als inspiratiebron voor een sfeervolle gedekte najaarstafel! Heerlijk loungen in de open lucht met gezellige kaarsen, aan deze robuuste eettafel wordt je één met de natuur en smaakt de maaltijd nog beter. Bronzen plateaus gevuld met stompkaarsen zorgen voor sfeervolle verlichting en gezelligheid. Wanneer het begint te schemeren halen we de warme donzige plaids naar boven en zorgen de lichtjes voor een uniek schouwspel.

Tips voor het dekken van de najaarstafel

  • Hou het puur natuur! Alles wat je in de natuur tegen komt kun je gebruiken op tafel: mos, takjes, bessen,…
  • Blijf trouw aan het kleurenpallet: herfstkleuren gebruik je voor zowel het tafeltextiel als het servies. Wij gebruiken het Serax servies van Anita Le Grelle met het Serax bestek van Sergio Herman.
  • Vul een bronzen taartenschaal met bessentakjes en kaarsen ter decoratie van de tafel.
  • Een bloemstuk in het midden van de eettafel is een echte eyecatcher.  Verwerk hier vetplantjes en mos door elkaar en maak het af met een assortiment van verschillende theelichtjes.
  • Met enkele lange takken en kerstlichtjes maak je met gemak een sfeervolle verlichting. Bind er mos rond en verwerk wat besjes en eucalyptusbladeren rond de tak. Hang er naargelang het seizoen peren, appeltjes of kerstballen aan.