Veilingverse bloemen en planten

Onze bloemen en planten worden voor dag en dauw op één van ‘s werelds grootste veilingen uitgezocht. Walter Van Gastel en zijn team selecteren de mooiste bloemen en planten uit en garanderen zo steeds de beste kwaliteit in de winkels.

Een groot aanbod verse snijbloemen en boeketten

U kan bij Walter Van Gastel steeds een groot aanbod aan verse snijbloemen ontdekken, alsook veel keuze aan mooie bloemstukken en boeketten. Onze bloembinders volgen de nieuwste trends op het gebied van bloemschikken en vullen de koelruimtes met mooie creaties die seizoensgebonden zijn.

Het assortiment snijbloemen en boeketten vindt u in al onze winkels.

Ontdek meer over snijbloemen

Binnenplanten

In een gezellig interieur zijn kamerplanten niet weg te denken. Wie houdt van leven in huis, kiest dan ook enkele mooie kamerplanten voor een natuurlijk groene toets. Walter Van Gastel brengt een kwalitatief assortiment planten voor binnen en buiten aan de beste prijs, zoals orchideeën, hortensia’s, azalea’s, palmen, begonia’s, cactussen, kalanchoë, …

Ontdek meer over binnenplanten

Buitenplanten

Op onze ruime buitenafdeling kun je een groot assortiment aan vaste planten, struiken en heesters, waterplanten, fruitbomen en kruidenplanten terugvinden. Begin met het kweken van je eigen moestuin of kruidentuin, versier je borders met bloeiende planten of vul je vijver met leuke waterplanten.

Ontdek meer over buitenplanten