Allerheiligen

Op 1 en 2 november herdenken we al onze dierbaren die niet meer in ons leven zijn. Om dit op een gepaste manier te doen, heeft u bij Walter Van Gastel een ruime keuze bloemstukken, chrysanten, kaarsen, …

 

Bloemstukken Allerheiligen

Voor Allerheiligen en Allerzielen gaan onze meester-bloembinders aan de slag om de mooiste grafstukken te creëren.

U kan kiezen uit verschillende stijlen en groottes van bloemstukken. Van klassiek met cala’s tot eerder modern met germini’s.

 

Noveenkaarsen en graflichten

Brand een lichtje om uw geliefde te herdenken tijdens de periode rond 1 november. Onze kwalitatieve noveenkaarsen branden minstens 9 dagen en waken over het graf.

Daarnaast hebben we ook een heel jaar door een ruime keuze aan graflichtjes.

 

Gaultheria

De Bergthee of Gaultheria is een plant met rode besjes die u vooral vindt in de herfsttijd. Het plantje blijft mooi groen en is bestand tegen het gure herfstweer.

Daarom is de Gaultheria het perfecte plantje om lang te bloeien op een graf. U kan deze mooie herfstbloeier vinden in een houten kistje, bootje, mok of als losse plant.

 

 

Chrysanten

Chrysanten bloeien in de herfst en zijn min of meer vorstvast. Daarom zijn ze de typische bloem voor Allerheiligen. Bovendien zijn chrysanten verkrijgbaar in zo goed als alle kleuren en hebben ze hebben heel weinig onderhoud nodig.

Let er bij aankoop op dat de bloemknoppen net ontluiken en verwijder regelmatig de uitgebloeide bloemen. Na de bloei kan u de plant diep inknippen en vorstvrij laten overwinteren op een koele, lichte plek.